Leírás és Paraméterek
Sushilap
Szárított, pirított tengeri algalapok sushi készítéshez.
Nori a japán neve a különböző ehető tengeri füveknek ill. vörös algáknak (Porphyra) többek között P. yezoensis és P. tenera. A nori elnevezést gyakran használják az élelmiszeripari termékekre, melyeket ezekből a tengeri „zöldségekből” állítanak elő. A kész termék előállítása emlékeztet a papírkészítésre.
Japán, Korea és Kína a legnagyobb termelők, mintegy 2 milliárd dolláros éves termelési értékkel.
Figyelmeztetés: a termék magas jódtartalma miatt, az egészségkárosodás elkerülése érdekében, rendszeresen, csak max. 5 gram (1,5-2 levél) fogyasztása ajánlott.
Allergén összetevő: tengeri alga.
25g/10 lap
Származási hely: Kína
minőségét megörzi 2020
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!