Hozzávalók
- 1 1/3 bögre Görög joghurt vagy bármilyen más növényi joghurt
- 1/4 bögre datolya paszta (lásd a receptben)
- 1/4 bögre chia mag
- 1/2 bögre cukormentes mandula tej
- 1 cup szeletelt eper (vagy idény gyumölcs szerk)
- 1 cup Medjool datolya - magozott és darabolt
- 4 evőkanál krémes mogyoró vaj
- 1 1/2 bögre Granola
Elkészítése
- Egy közepes tálban összekeverjük a yoghurtot, chia mago, datolyapasztát és a mandulatejet. fedjük le és tegyük a hütőbe észjakára.
- Reggel daraboljuk fel a gyümölcsöket és a datolyát. Osszuk szét 4 része négy pohárba. Kezdjük mindegyik pohárbank kb 2 evőkanál grannolával. Adjuk hozzá körülbelül 3 evőkanál chia pudingot, egy mérőkanálnyi mogyoróvajat és erre szedjük rá 2 evőkanál grannolát újra szórjuk meg Medjool datolya és eper darabokkal. Ezután ismételjük meg újra a rétegezést.
- Datolya pasztát úgy készíthetünk,hogy a frissen kimadagozott datolyát ledaráljük.
Jó étvágyat!
recept : https://naturaldelights.com/recipes/protein-packed-fresh-medjool-date-chia-pudding-parfait